maanantai 25. marraskuuta 2013

Ah, KESÄ ...

Opuscolon Valkoinen Kirahvi haastoi minut muistelemaan kesää kuuden kuvan verran. Olipas hauska katsella kesäkuvia. Yleensä olen tässä vaiheessa jo tilannut paperikuviakin ja täyttänyt niillä vanhanaikaisia albumeja tai teettänyt valmiita kuvakirjoja, mutta nyt kuvat ovat varastoituneet nettiin jo ties kuinka kauan. Hyvä, että tulee tehdyksi tänne pieni kooste.


 A rose is a rose is a rose. (Gertrude Stein)



Aurinko on voittamassa mustat pilvet mökkisaaren rannassa. 



Pojat etsivät geokätköjä.



 Kuka voittaa? Pehmomiekkailua Werlan keskiaikatapahtumassa.


Kasvit ovat lähes vallanneet lapsuuteni savusaunan. Myimme tilan juuri naapureille ja sen rakennukset ovat minulle todellakin historiaa, mutta onneksi kuvina tallella.


Joko mennään!
Sokerina pohjalla tämä keppostelutilanne kesältä 2011 Turkin Bodrumista. Haasteessa varmaan oletettiin kuvien olevan tuoreita, mutta minun on ihan pakko laittaa tämä kuva mukaan, koska olen siihen niin tyytyväinen. Kuva kertoo mieheni ja minun rooleista aurinkomatkoilla. Mies väsyy kuumassa, ja minä olen elementissäni. Nappasin kameran, kun mies oli kaupunkireissun jälkeen vaipunut hassun näköisesti uneen, ja otin kuvan peilin kautta. Sain vielä päähäni laittaa kuvan Vuoden Matkakuva 2012 -kilpailuun, ja niinhän se pääsi sijoille 6 - 10 sinne oikeiden harrastajien ottamien, harkittujen ja teknisesti onnistuneiden turistikuvien joukkoon ja edelle. Hähää.

Lähetän "Kuusi kuvaa kesästä" -haasteen edelleen kaikille, jotka haluavat muistella kesäänsä.

10 kommenttia:

  1. Mukavan kesäisiä kuvia. :) Tuo viimeinen kuva osoittaa sen, että hyvä idea (tai ajoitus..) kantaa pitkälle valokuvaustouhuissa(kin). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja se, että ei itsään kuvatessaan välitä vaikka olisi huonon näköinen. Ajattelin ensin, että olenpas helteestä turvonnut ja hikinen, mutta sitten katsoin objektiivisemmin ja pidin vitsikkyyttä tärkeänä.

      Poista
  2. Ihania kuvia! On ihan totta, että näistä tulee voimaantunut olo - kesässä on valoa ja voimaa. Olisikin hyvä ajatus tehdä albumia kesästä lokakuussa ja selailla sitä sitten marrkaskuun ajan. Hirvittävän harvoin tulee teetettyä kuvia, vaikka aikaisemmin sitä näpräsi ties millaista albumia.

    Mukava, kun lähdit mukaan haasteeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaan haasteeseen oli kiva lähteä mukaan.

      Nykyinen kuvatulva on tehnyt sen, että ei oikein ehdi/tohdi koota kuvia. Olen kyllä lujasti päättänyt tehdä lisää kuvakirjoja aiheittain, lasten kanssa, lomamatkat jne. Koneella ne kuvat ovat vain jotenkin säilytyksessä eikä käytössä.

      Poista
  3. Olipas kiva katsella näitä kesäisiä kuvia näin talven kynnyksellä. Komean kookkaat kävyt kuusessa muutes. :)

    VastaaPoista
  4. Ne olivatkin parasta, mitä sillä retkellä löytyi.

    VastaaPoista
  5. Kivoja kuvia! Pikkumiehet näyttävät kuuluvan meidän molempien kesään. Tartuin haasteeseen ja keräsin omat kuusi kuvaa.

    VastaaPoista
  6. Hienoa! Sinut olisin voinut ihan nimetäkin tähän, koska tiedän, että sinulla kyllä kuvia löytyy .
    Isot ja pienet pojat ovat ihania! Minulla on myös yksi ihana tyttö.

    VastaaPoista
  7. Minä aion napata tämän haasteen, koska haluan todellakin muistella taas ihanaa Suomen-matkaa! Tänä vuonna me saatiinkin siis tuplakesä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Odotan Suomen kuviasi. Olen monesti käynyt blogissasi kadehtimassa sinun Australian kesääsi, mutta ymmärrän, että jos se on arkipäivää, niin kesäloma Suomessa tuntuu viehättävältä. Ja viime kesähän olikin Suomessa sääolosuhteiltaan ihanteellinen.

      Poista

Kielivarannosta

Ne ovat jo nouseet lumen alta, sinivuokkoset. Kävin aamukävelyllä katsomassa ja jatkan tarkkailuani, kunnes näen ne ihanat siniset kukat. Ta...