keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kirjakoru

Tässä Verlan aika -keskiaikatapahtumasta ostamani koru. Lähdimme tapahtumaan erityisesti reippaitten pojanpoikiemme vuoksi. Kyllä he nauttivatkin pehmomiekkailusta, ratsastusesityksestä ja viikinkien ja saksien taistelunäytöksestä. Paitsi pyydettyjä kannustushuutoja "Voima!" ja "Kunnia!" pienempi kaveri huusi myös oman uhkauksesnsa "Täältä petee!"
Tapahtumassa oli yllättävän paljon ohjelmaa myös aikuiseen makuun. Sain mm. kuulla ensimmäisen kerran elämässäni kurkkulaulua livenä, esittäjänä tuvalainen yhtye Huun Huur Tu. Monenlaisten myyntipöytien joukossa oli Kirjansitojatar Mari Vehkaluoto, jolla oli todella viimeisteltyjä ja hienostuneita tuotteita. Minun oli aivan pakko saada nahkakantinen kaulariipus, oikea kirjallisuuden ystävän koru. Eikö olekin hieno?5 kommenttia:

 1. Kaunis väri ja hieno koru! Kivan kuuloinen päivä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Kirjamessuillakin on myyty samantyyyppisiä pikkukirjoja rintakoruina, mutta ne olivat muistaakseni pahvisia - tämä on oikeata nahkaa ja pituus säädettävissä.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunis, jos tollaisia on kirjamessuilla tänä vuonna niin ilman muuta ostan itselleni. Mahtavia kokemuksia yhdessä lastenlasten kanssa.

  VastaaPoista
 4. Olisi pitänyt ostaa sinullekin. Voi miksen huomannut! Mutta jospa Kirjansitojatar tulisi messuille minun kehujeni innoittamana.

  VastaaPoista
 5. Tätä toivomme. Odotan muutenkin kovasti messuja ja samalla myös ruoka- ja viinimessuja samassa paikassa. Saan kaksi intohimoani tyydyttettyä samalla reissulla.

  VastaaPoista

Koronasta, sydämestä ja lukemisista (aina!)

Lumi Dele, 7v Tämä ansiokas teos on yksi vuosi sitten järjestetyn Lasten Hesarin koronakuvakilpailun satoa. Elämme toista koronatalvea. Pah...