tiistai 1. joulukuuta 2020

Päivän paras VI - Korona-asiaa...


Ylen tiedotus:
Levin yöelämästä paljastui koronarypäs. - Kävitkö Pub Hölmölässä, Bar Ihkussa tai Ravintola Narranissa?


Ihkua joulukuun ensimmäistä päivää ja koronakestävyyttä meille kaikille!

10 kommenttia:

 1. Ihkua hölmöläisyyttä :D

  Leppoisaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin!
   Päivät pimenevät vielä kolmisen viikkoa, mutta valoisampi aika ja juhla-aika lähestyy.

   Poista
 2. Ihkua joulun ensimmäiseen päivään.

  Kyllä ihmiset ovat hölmöjä. Tuolla Levillä oli ollut inarilainen taksikuski, joka sairastui koronaan. Ei siinä mitään, mutta kaikki koululaiset, joita hän kuskasi, ovat nyt etäopetuksessa. Pitäisi kantaa vastuu omasta käytöksestä ja siitä miten se vaikuttaa muihin ihmisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varotoimia uhmaavat perustelevat usein huolettomuuttaan sillä, ettei se itseen tartu eikä välitä vaikka tarttuisi - ENTÄ MUUT? Eikö sillä ole väliä, että saattaa toiset vaaraan omalla käytökselllään?
   Matkailualalla menee huonosti, se on selvä, mutta vielä huonommin ja pitempään menee huonosti, ellei nyt rajoiteta yöbiletystä. Sitäpaitsi ravintolat ovat kai saaneet aika hyvin korvauksia kärsimistään tappioista, meillä Suomessa.

   Poista
 3. Miksi ihkussa ihmiset käyttäytyvät noin? Tietävät taudin, mutta tieten tahtoen uhmaavat sitä, mutta itkevät, kun tauti iskee. pelottava asenne.
  Aika jännää, ollaan jo joulukuussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Muutama viikko jouluun. Laitoin tänään jo tuon kuvan peikon kaveriksi Tontun.
   Tammikuun lopussa tulee vuosi siitä, kun korona ensimmäisen kerran todettiin Suomessa Lapissa. Olisko seuraavan joulun alla jo helpompaa... ei voi tietää.

   Eilen ajankohtaisohjelmassa käyttäytymistieteilijä selitti hyvin, miksi kaikki eivät noudata koronaohjeita. Kaikki eivät noudata muitakaan terveysohjeita, ravinto, liikunta, päihteettömyys jne, vaikka tietävät niiden hyödyn.
   Joillain on suurempi alttius fatalismiin ja katteettomaan optimismiin ja joillain nykyhetken mukavuus voittaa pitemmän tähtäimen hyödyn. Tämä tiedenainen on nyt mukana valtakunnallisessa koronaryhmässä - hyvä lisä, koska hänellä tuntui olevan järkeviä ideoita siitä, miten eri ihmisryhmiin pitäisi vaikuttaa eri tavoin.

   Meidän ympäristössä näyttää Ärrällä asioivat rahapelien pelaajat olevan erikoistuneita välinpitämättömyyteen. Asioin siellä usein, kun käyn hakemassa nettikaupoista tilaamiani joululahjoja. Eilen edelleni käveli yksi maskiton ja käsidedesin ohi huolettomasti kävelevä mies, ja taakseni ehti tulla kuusi samalla tavalla käyttäytyvää, kun tämä yksi aprikoi pitkään, mihin peleihin pistäisi euronsa. Näille miehille ainakin pitäisi suunnitella oma kampanja.
   Sitten on nämä, jotka luulevat että heitä narrataan eikä koronaa ole olemassakaan. (Ravintola Narran :D)

   Poista
 4. Taitavat olla myös Bar Baarin asiakkaita. 🤔 Hassu hölmöläissadun hahmo kuvassa ja vanhaa tunnelmaa henkii kynttilälyhtykin. 🎄 Leppoisaa joulukuun alkua. 🍷

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bar Baari sopii mainiosti tämän kierroksen neljänneksi paikaksi.

   Ostin tämän peikkopojan Rustasta, koska sillä on niin vekkulin hölmö ilme.

   Tänään olen kuvannut sinisiä ja valkoisia esineitä Sinivalkoinen-haasteeseen. Se kuvakavalkadi vielä tässä ennen itsenäisyyspäivää.

   Poista
 5. MM

  katopa, meillä oma trumppimme!
  =
  http://www.permanto.fi/web/alfatv/player/vod?assetId=77706998

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuti huijaa, Sedu Koskinen, pikapuoliin Zedu De Luca, ei siis "usko pandemiaan". Häntä kuulostaa ärsyttävän kauheasti se, että tuommoinen näkymätön vihollinen, olematon virus, estää häntä juhlimasta kolmeakymmentä menestysvuottaan.
   Minullakin jäi kevättalvalla 70-vuotisbileet pitämättä. Ei ärsytä yhtään. Suunnittelua meni lapsillani hukkaan, ja joku hotelliyö jäi miinukselle, mutta onneksi minun juhliini ei myyty netissä pääsylippuja. Edessähän ne on pitämättömät kemut.
   Voi Zedu, pientä nöyryyttä nyt...

   Poista

Kolmanteen ja neljänteen polveen...

Kuvassa vasemmalla maamies isäni, kausipalkollinen Anni, ryhdikäs Mamma ja lempeä Pappa, minä Papan edessä 3-vuotiaana ja viimeisenä oikeall...