tiistai 1. lokakuuta 2013

Halla-ahorismejaKansanedustaja Halla-Ahon mielestä muutaman sadan Syyrian pakolaisen ottaminen Suomeen on turhaa, koska pakolaisiahan on miljoonia.

JAAHAS! Keksimme mieheni ja tuttavapariskunnan kanssa uusia halla-ahorismeja, joista onnistunein tässä:

* On täysin turhaa antaa ääntä Halla-Aholle, kun eihän se yksi ääni mitään vaikuta siellä valtaisan äänivyöryn joukossa.

P.S. Ylläoleva ei nyt ihan kuulu Marjatan kirjaelämyksiin, mutta sydämen kyllyydestä suu puhuu ja sormet hyppivät näppäimistöllä. En ole pitkään aikaan harmistunut niin paljon tv-haastattelua katsoessani kuin muutama päivä sitten, kun A-Studiossa haastateltiin perussuomalaisten kansanedustajaa Jussi Halla-Ahoa ja SPR:n kansainvälisen toimen johtajaa Kalle Lööviä Syyrian pakolaisten auttamisesta ja Halla-Aho totesi kylmänviileästi, että pakolaisten meille turvaan ottaminen on turhaa. Onneksi siinä pätkässä minkä näin, Kalle Löövi pääsi sanomaan viimeiset sanat: "Ihminen on ihminen."

2 kommenttia:

  1. On kyllä aika surullista, että kyseisiä mielipiteitä voi laukoa ja saalistaa äänivyöryjä. Historian opiskelua suosittelen kaikille, eritoten Suomen lähihistorian.

    VastaaPoista
  2. Näin on. Minua sieppaa ihan hirveästi se, että nykyään suvaitaan kaikkea suvaitsematonta yksilönvapuden nimissä. Natsismillakin pelleillään ja nähdään se vain jonain seksikkäänä muotijuttuna. Nämä natsimerkkejä harrastavat pitäisi pakottaa lukemaan puolen metrin pino tietokirjoja sekä fiktiota aiheesta juutalaisvainot.

    VastaaPoista

Kolmanteen ja neljänteen polveen...

Kuvassa vasemmalla maamies isäni, kausipalkollinen Anni, ryhdikäs Mamma ja lempeä Pappa, minä Papan edessä 3-vuotiaana ja viimeisenä oikeall...